Uw dagelijkse werkzaamheden makkelijker en inzichtelijker te maken. Daar help ik u graag mee! Door goed te kijken naar uw logistieke en administratieve bedrijfsprocessen richt ik Exact Online zo optimaal mogelijk in en ontwikkel ik korte en heldere werkinstructies voor uw organisatie en medewerkers. 
Iedere organisatie is uniek en vraagt om een andere aanpak. Ik werk vanuit mijn jarenlange professionele Exact Online en procesmanagement-ervaring, uw kennis van zaken en de praktijk van alledag.

Ik ben voornamelijk actief met Exact Online in Limburg en Noord-Brabant. Het voordeel aan een online ERP-pakket als Exact Online is dat u altijd en overal inzicht hebt in uw bedrijfsadministratie. Als u niet gebonden bent aan uw werkplek en aan uw kantooruren, dan ben ik dat ook niet. Met IN2LECT sta ik 24/7 voor u klaar en ontmoet u bijvoorbeeld ook graag bij een Seats2Meet of een andere flexibele werklocatie in het land. U bent daarnaast natuurlijk altijd van harte welkom op het kantoor aan de St. Michaëlstraat 4 in Steyl. 

In2lect is ingeschreven in het Handelsregister bij de Kamer van Koophandel Limburg te Roermond onder nummer 74204734. BTW nummer: NL001151778B73